Arqueocasal - Descarrega el pdf

Arqueocasal - Descarrega el pdf

Introducció

Arqueològic

TRÍADE serveis culturals compta amb un equip d’arqueòlegs professionals experimentats. A més, col·laborem amb especialistes en tots els camps (antropologia, sistemes informàtics, museologia i museografia, topografia, conservació de béns...), fet que ens permet donar resposta a les necessitats que en el camp de les intervencions arqueològiques poden tenir els particulars, els promotors de la construcció i l’obra civil, així com l’Administració Pública.

Som conscients de les exigències de les demandes dels nostres clients respecte als recursos econòmics i els temps d’execució, per això estem sempre al seu costat estudiant sempre la millor opció per minimitzar aquests paràmetres.

Tipus d'intervenció i metodologia

Metodologia

Cobrim totes les fases del procediment arqueològic: prospecció en superfície i seguiment de màquines, excavació, classificació i estudi d’estructures i materials, i elaboració d’informes i memòries arqueològiques.

Realitzem excavacions arqueològiques d’urgència, delimitacions de jaciments arqueològics, prospeccions i peritatges arqueològics, control preventiu de seguiment d’obres, arqueologia vertical aplicada a la lectura de paraments, estudi i documentació de jaciments per la normativa urbanística, elaboració de catàlegs...

Treballs realitzats

TRÍADE ha excavat jaciments de totes les èpoques, en cova, a l’aire lliure o enmig de la trama urbana d’alguns centres històrics.

Si voleu veure algunes de les feines que hem realitzat en el camp de l’arqueologia descarregueu-vos aquest document.